Vrienden

... van De Nieuwe Denktank

De medewerkers van De Nieuwe Denktank doen het werk pro deo en dus zonder vergoeding. Ook u kunt uw steentje bijdragen door dit werk te ondersteunen. Dat maakt het voor ons mogelijk om uitgebreider onderzoek te doen, externe specialisten in te huren en dieper te graven.

Steun ons en word nu vriend van De Nieuwe Denktank. Eenmalig doneren kan natuurlijk ook.

Vrije burgers met hart voor de publieke zaak

Welkom!

Meld u aan als vriend en u ontvangt als welkomstgeschenk de symposiumbundel ‘Waarom beleid zo vaak faalt’, met bijdragen van Diederik Boomsma, René Cuperus, Barbara Joziasse, Anja van Gorsel, Mona Keijzer en Quinten Pluymaekers. (Uitgeverij SSC, 2023, 91 pagina’s).

Als vriend van De Nieuwe Denktank bent u als eerste op de hoogte van onze activiteiten, onderzoeken en rapporten. U wordt als eerste uitgenodigd voor onze activiteiten en ontvangt ook de onderzoeksrapporten uit de serie ‘hoofzaken’ gratis in uw brievenbus.

U wordt vriend van De Nieuwe Denktank door een jaarlijkse donatie van 75, 150 of 250 euro.  Vul hiervoor het onderstaand formulier in. Meer geven mag natuurlijk ook. Neem daarvoor contact op met onze penningmeester. 

De Nieuwe Denktank is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan De Nieuwe Denktank zijn fiscaal aftrekbaar.

Ja, ik word vriend van De Nieuwe Denktank

en ik ga akkoord met een jaarlijkse afschrijving van mijn bankrekening van het opgegeven bedrag. Dit kan op elk moment worden stopgezet door een e-mail te sturen naar info@denieuwedenktank.nl