Met uw hulp kunnen we meer

Steun vandaag nog met ideal of creditcard via het formulier, of maak uw donatie over op bankrekeningnr. NL61 INGB 0675 5790 90 t.n.v. Stichting de Nieuwe Denktank o.v.v. ‘donatie’.

Wilt u elk jaar een bedrag doneren? Word dan vriend van De Nieuwe Denktank en ontvang onze symposium bundel Waarom het beleid zo vaak faalt”.

De Nieuwe Denktank is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Giften aan De Nieuwe Denktank zijn fiscaal aftrekbaar.

Steun ons werk

De Nieuwe Denktank is een initiatief uit de samenleving voor de samenleving. Om haar werk goed te kunnen doen is zij financieel onafhankelijk van de overheid en ontvangt zij geen subsidies. Zo kan zij  daadwerkelijk kritisch zijn op het overheidsbeleid. Zij is voor haar activiteiten afhankelijk van periodieke of eenmalige donaties uit de samenleving en het werk van vele vrijwilligers.

ANBI

De Nieuwe Denktank is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan De Nieuwe Denktank zijn fiscaal aftrekbaar.

Eventuele vragen kunt u stellen aan dhr. drs. Th. Broersen penningmeester@denieuwedenktank.nl